Get Adobe Flash player

Szeretnék tag lenni

A Szentesi Vendégszeretet Egyesület 2009-ben alakult azzal a célzattal, hogy fellendítse és generálja a város és kistérségének turizmusát, összehangolja a turizmusban érdekelt gazdálkodó szereplők tevékenységét, ellássa őket turisztikai jellegű információkkal.

Az egyesület – hagyományteremtő jelleggel –immár 10 alkalommal rendezte meg a Kézműves Ízek Fesztiválját Húsvét hétfőjén.

2010. márciusától havi rendszerességgel jelentkezik az egyesület körsétákkal, mellyel kifejezetten a szentesi lakosokat célozza meg, ahová egyaránt várja a városba érkező és itt tartózkodó érdeklődőket is. Célunk, hogy a szentesiek ismerjék meg jobban lakhelyüket, betekintést nyerhessenek olyan helyszínekre, melyek nincsenek nyitva a nagyközönség számára, hogy ismereteikkel segíthessék a városba érkező vendégeket.

A programok hétvégente, általában szombaton bonyolódnak. A körséták helyszíneit igyekszünk a látogatói igények szerint bővíteni.

Szeretettel várunk az egyesületbe olyan tagokat, akik tevékenyen szeretnének részt venni városunk civil életében.

Csatlakozzon hozzánk!

Az Egyesületnek rendes és pártoló tagjai lehetnek, melynek belépési feltétele:

  • Az Egyesület rendes tagja lehet minden olyan természetes személy vagy jogi személy, illetve ezek jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetei, aki, illetve amely elfogadja az Egyesület céljait, alapszabályát, részt vesz annak munkájában, fizeti a tagdíjat és akit, illetve amelyet az Egyesület tagjai sorába felvesz.
  • Az Egyesületnek pártoló tagja lehet minden olyan természetes és jogi személy, illetve ezek jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetei, aki, illetve amely az Egyesület céljait elfogadja és tevékenységét anyagilag és erkölcsileg támogatja, de rendes tagként abban nem kíván tevékenykedni.

A tag felvételéről az elnökség dönt a soron következő ülésén. A felvételi kérelemhez  két korábbi egyesületi tag írásos ajánlása szükséges.

A tagfelvételhez szükséges dokumentumok:

    Szentesi Vendégszeretet Egyesület – Tagfelvétel kérelem
    Szentesi Vendégszeretet Egyesület – Ajánlás tagfelvételhez

Egyesületünk Facebook oldala

Szentesi Gyors Rádió 451 Szentes TV Szentes Város Önkormányzata Szentesi Szuperinfo Szentesi Mozaik Városi Visszhang Szentesinfo Szentesi Élet Dózsa Ház Szentes Kincsei Koszta József Múzeum