Get Adobe Flash player

Szentesi Körséták

 A körséták olyan helyszínekre kalauzolják el a szentesieket és az idelátogatókat, ahova nem juthatnak be a hétköznapokon, vagy amelyek mellett anélkül mennek el, hogy észrevennék a bennük rejlő szépséget. A látogatások során az adott szakterület szakértői kalauzolják az érdeklődőket a látnivalók között, melyek között megtalálhatók a legkülönfélébb ereklyék, titkos helyek, eldugott szentélyek… Kalandra fel!

 

 

 

 

2010. márciusától havi rendszerességgel jelentkezik az egyesület körsétákkal, mellyel kifejezetten a szentesi lakosokat célozza meg. Célunk, hogy a szentesiek ismerjék meg jobban lakhelyüket, betekintést nyerhessenek olyan helyszínekre, melyek nincsenek nyitva a nagyközönség számára. A programok hétvégente, általában szombaton bonyolódnak. A körséták helyszíneit igyekszünk a látogatói igények szerint bővíteni.

Rendezvényeinken szívesen látott vendégek a városunkba látogatók, akik honlapunkról, facebook oldalunkról és a szállásadóktól értesülhetnek az aktuális hónap körsétájáról.

Látogatásaink tematikája: természeti-, épített környezetünk látnivalói, intézményeink bemutatása, termelő üzemeink, szellemi értékeink (a múlt, és velünk élő kiemelkedő személyiségek), hagyományaink (gasztronómiai, népi kézművesség, ének-zene-tánc művészet9 bemutatása.

 

Részvételi feltételek programjainkon

Tájékoztatjuk, hogy rendezvényeink díjmentesen látogathatók, kivétel ez alól, ha valamilyen pluszköltség (útiköltség, belépődíj, teremköltség) merül fel a rendezvénnyel kapcsolatban.

A fent említett (útiköltség, belépődíj, terembér) költségekhez a kártya megvásárlásával kell hozzájárulni az adott alkalommal szükséges mértékben.

 

Rendezvényeinken, önkéntesen, TÁMOGATÓ KÁRTYA  vásárlásával segítheti egyesületünket, 300 Ft -tól – tetszőleges összeggel.

A támogató kártya egy szép, postán elküldhető képeslap.

A mellette található kis szelvény leválasztható, kitöltve és gyűjtőládánkban elhelyezve sorsjegyként szolgál.

A visszaérkezett szelvények sorsolására évenként egyszer kerül sor, augusztus 20. – án.

A nyereményeket egyesületünk tagjai ajánlották fel.

A fődíj egy kétszemélyes hétvégi üdülési lehetőség szeptemberben az “Új Barázda Vadásztársaság Vadászházában”, a Széchenyi ligetben.

További nyeremények: 1 ajándékkosár, 4 belépőjegy a Szentesi Üdülőközpontba

 

Tisztelettel: Matkócsik Pál Ferenc elnök

 

 

Egyesületünk Facebook oldala

Támogatóink

Szentesi Gyors Rádió 451 Szentes TV Szentes Város Önkormányzata Szentesi Szuperinfo Szentesi Mozaik Városi Visszhang Szentesinfo Szentesi Élet Dózsa Ház Szentes Kincsei Koszta József Múzeum