Szentesi Vendégszeretet Egyesület

Szentesi Körséták

A körséták olyan helyszínekre kalauzolják el a szentesieket és az idelátogatókat, ahova nem juthatnak be a hétköznapokon, vagy amelyek mellett anélkül mennek el, hogy észrevennék a bennük rejlő szépséget. A látogatások során az adott szakterület szakértői kalauzolják az érdeklődőket a látnivalók között, melyek között megtalálhatók a legkülönfélébb ereklyék, titkos helyek, eldugott szentélyek… Kalandra fel!

2010. márciusától havi rendszerességgel jelentkezik az egyesület körsétákkal, mellyel kifejezetten a szentesi lakosokat célozza meg. Célunk, hogy a szentesiek ismerjék meg jobban lakhelyüket, betekintést nyerhessenek olyan helyszínekre, melyek nincsenek nyitva a nagyközönség számára. A programok hétvégente, általában szombaton bonyolódnak. A körséták helyszíneit igyekszünk a látogatói igények szerint bővíteni.

Rendezvényeinken szívesen látott vendégek a városunkba látogatók, akik honlapunkról, facebook oldalunkról és a szállásadóktól értesülhetnek az aktuális hónap körsétájáról.

Látogatásaink tematikája: természeti-, épített környezetünk látnivalói, intézményeink bemutatása, termelő üzemeink, szellemi értékeink (a múlt, és velünk élő kiemelkedő személyiségek), hagyományaink (gasztronómiai, népi kézművesség, ének-zene-tánc művészet9 bemutatása.

Részvételi feltételek programjainkon

Tájékoztatjuk, hogy rendezvényeinket egyesületi tagjaink díjmentesen látogathatják, kivétel ez alól, ha valamilyen pluszköltség (útiköltség, belépődíj, teremköltség) merül fel a rendezvénnyel kapcsolatban.

RENDEZVÉNYEINK NYITOTTAK, minden érdeklődő városi lakost és városunkba érkezőt vendégszeretettel várunk!

Kérjük munkánk és a fent említett (útiköltség, belépődíj, terembér) költségekhez  támogató kártya megvásárlásával járuljon hozzá az adott alkalommal szükséges mértékben.

Rendezvényeinken, TÁMOGATÓ KÁRTYA  vásárlásával segítheti egyesületünket, 200 Ft – tól – tetszőleges összeggel.

A támogatást befizetők egy szép képeslapot kapnak, ami egy, a postán elküldhető képeslap. A mellette található kis szelvény leválasztható, kitöltve és gyűjtőládánkban elhelyezve sorsjegyként szolgál.

A visszaérkezett szelvények sorsolására évenként egyszer kerül sor, minden év augusztus 20. – án.

A nyereményeket egyesületünk tagjai ajánlották fel.

A fődíj:

2 személy részére svédasztalos vacsora az Open Hotelben

További nyeremények:

1 ajándékkosár, a HUNOR COOP Zrt felajánlása

5 családi belépőjegy, a Szentesi Üdülőközpont felajánlása

10 tárgy jutalom, a Szentesi Vendégszeretet Egyesület ajándékai

Tisztelettel: Matkócsik Pál Ferenc elnök

Galéria

Galéria: 2021  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013